مشاوره حقوقی رایگان - جعل اسکرین شات

اسکرین شات دستکاری شده
پرسیده شده
1 روز پیش
سلام وقت بخیر
چند وقت پیش اسکرین شات پیام های a رو که در رابطه با فرد b بود رو برای فرد b که در موردش صحبت میشد ارسال کردم
پیامها هیچکدام از سمت من توهین یا … ندارد و دلیل ارسال آنها صرفا این بود که شخص a رفتار اخلاقی در پیامها نداشت و با ارسال عکس همسر این آقا b بنظرم رسید قصد تحریک ذهن را دارد و صرفا بعد از چندین بار که از اون آقا سوال کردم آیا مشکلی وجود دارد و ایشان انکار کرد اسکرین شات ها را ارسال کردم
و البته یک چت را هم ادیت کردم با نرم افزار ویرایش عکس و صحبتهای که تلفنی ایشان به من گفته بود را نوشتم و نه بیشتر و نه کمتر
و همچنان تمام چت ها عاری از هر نوع توهین می‌باشد.
متاسفانه بدلیل درخواست اون آقا و اطرافیان من کل چت ها رو پاک کردم.
حالا ایشون از من شکایت کرده اند که چت ها جعلیست در حالیکه فقط یکی دستکاری شده و بقیه که واقعی هستند را به دادگاه نداده.
پیامهای اصلی در واتس اپ و اینستاگرام بوده که من چون پاک کردم دسترسی ندارم ولی اسکرین شات های ارسالی من به اون آقا در گوشیشون هست و ایشون به اون خانم داده مدارک رو. و طی رابطه دوستانه ای که دارند مدافع ایشان است.
آیا امکان اثبات دستکاری شدن اون عکس جعلی هست؟
با توجه به اینکه من هرگز توهین نکردم و صرفا برای اثبات اهداف شوم ایشون اینکارو کردم و البته خودم دسترسی به پیامها ندارم آیا من مجرمم؟ اگه مکالمه تلفنی رو بشه از مخابرات گرفت تمام صحبت های اون عکس ادیت شده در تلفن گفته شده است.

پاسخ ها :

جعل اسکرین شات