مشاوره حقوقی رایگان - استرداد خودروی خریداری شده

با سلام من حدودا 20 روز پیش یک خودرو مدل 99 خریداری کردم که پلاک به اسم خود طرف نبود و فقط وکالت تعویض پلاک داشت و همون فرداش تعویض پلاک حضوری هم انجام دادیم و مبایعه نامه هم نوشتیم توی نمایشگاه
حالا تقریبا بعد 20 روز متوجه شدم ماشین آب روغن قاطی کرده در ضمن موقع خرید هم برای کارشناسی به یک مکانیک نشون دادم و چون درب روغن موتورش رو تمیز کرده بود مکانیک متوجه این موضوع نشد

حالا سوالم اینه میتونم از صاحب قبلی ماشین شکایت کنم و خودرو رو پس بدم یا خسارت بگیرم
اگه میشه
ممنون میشم بفرمایید به کجا باید مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر ایشان اجازه فروش نداشته به چه صورت قرازداد نوشتید?
بله تامین دلیل نمایید و دادخواست فسخ بدهید و مطابق قرارداد عمل نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله معامله قابل فسخ میباشد

شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را در شورا مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی تمام معایب خودرو و میزان خسارات مشخص گردد

و سپس باید اظهارنامه مبنی بر اعلام فسخ قرارداد برای فروشنده ارسال نمایید

و بعد باید دادخواست تنفیذ فسخ بیع به علت خیار تدلیس و عیب و غبن و استرداد ثمن بیع را اقامه نمایید

یا دادخواست مطالبه خسارات را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا دادخواست تامین دلیل را در شورا مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی تمام معایب خودرو و میزان خسارات مشخص گردد و سپس هم امکان فسخ وجود دارد و هم ارش

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

باسلام علیه کسی که خریداری کرده اید به دلیل عیب موجود میتوانید دادخواست بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست ارسال کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

فرزانه سحرخیزان

سرکار خانم فرزانه سحرخیزان :

اظهارنامه بدید مبنی بر فسخ یا دریافت ارش(خسارت) به استناد خیار عیب ، اگر اقدامی نکرد دادخواست بدید با همین عنوان

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با توجه به قرارداد و با تامین دلیل و نظر کارشناس می توانید خسارت خود را مطالبه کنید و یا معامله را در صورت داشتن حق فسخ، فسخ کنید(عیب پنهان و تدلیس).

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید معامله را فسخ کنید
ابتدا اظهارنامه اعلام فسخ از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت نمایید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله سریعا دادخواست تامین دلیل دهید و بعداً میتوانید یا اقدام به فسخ یا مطالبه ارش نمایید که بستگی به قرارداد هم دارد

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... فارغ از مفاد بیع نامه، از باب خیار عیب، اقداماتی متصور می باشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مختار هستید میان حق فسخ و یا مطالبه ارش

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مبایعه‌نامه یا همان قرارداد منعقد شده فیمابین شما و فروشنده باید مورد مداقه قرار گیرد تا معلوم شود در صورتی که تماماً اظهار شده باشد که ماشین صحیح و سالم است با اعمال خیار فسخ از نوع خیار عیب اقدام به برهم زدن معامله شود.

روح الله مشتاق زاده

جناب آقای روح الله مشتاق زاده :

کار مشکلی ست ونیازمند ارایه دلیل مستحکم وقانونی ست

الهه حسینی

الهه حسینی :

باسلام
معامله قابل فسخ است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر خیارات در مبایعه نامه ساقط نشده باشند حق فسخ یا گرفتن مبلغ مابه التفاوت را دارید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

اولا قرارداد شما با فروشنده است. ثانیا ،بستگی به مفاد قرارداد دارد که بتوانید فسخ کنید یا خسارت بگیرید

یک وکیل :

با سلام
با تقاضای ارجاع امر به کارشناس بنظر قابلیت فسخ خواهد داشت.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس معایب خودرو و میزان خسارات مشخص گردد و سپس می توانیداعمال فسخ نمایید و یا ارش دریافت نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
اگر عیب مربوط به قبل از مبایعه نامه است ابتدا درخواست تأمین دلیل نموده ، بعد از آن طی اظهارنامه ای اعلام فسخ کنید و سپس دادخواست تأیید فسخ را در دفاتر خدمات قضایی به ثبت برسانید .