مشاوره حقوقی رایگان - صندوق بازنشستگی کشوری

در مورد فرزند ذکور برای برقراری حقوق والدین اینجانب 11سال پیش با تاییدیه کمیسیون پزشکی و بعد تحقیقات محلی از دادگستری به کلانتری و در آخر رای دادستانی دال بر از کارافتاده کلی شناخته شدم و نامه به صندوق رفت و حقوق من وصل شد و الان بعد از 11 سال صندوق حقوق قطع کرده که شما بعد والدین نامتون بوده سربازی رفتین و ازدواج کردین و دو سال بیمه تامین اجتماعی داشتین ما اشتباه وصل کردیم حالا برا دیوان امیدی هست بعد 11سال حالا من چکار کنم

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
همیشه امیدوار باشید و پیگیر موضوع از طریق دیوان . ان شاءالله به نتیجه می‌رسید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی نتیجه را نمی توان پیش بینی نمود لیکن می توانید از خودتان دفاع نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله در دیوان عدالت اقامه دعوا نمایید

اگر از کار افتادگی شما کلی باشد باید مستمری به شما پرداخت گردد