مشاوره حقوقی رایگان - استعفای کارمند

با سلام و احترام
من در یک موسسه غيرانتفاعي در حال کار بودم که بدلیل ناراضی بودن از شرایط کار ( انجام دادن چند کار خارج از مسئولیت و...) استعفای خودم را مرداد ماه به صورت کتبی اعلام کردم ولی موسسه هیچ اعتنایی نکرد تا اینکه بعد از گذشت 60 روز جایی مشغول به کار شدم و موسسه بلافاصله در هامش نامه های استعفایی نوشتند که بدلیل وجود قرارداد آخر سال استعفای من پذیرفته نیست.
طبق گفت و گوی شفاهی که با صاحب موسسه داشتم قرار شد ( شرط گذاشتند) نیروی استخدامی را خودم جذب کنم که اینکار را انجام دادم.
در حال حاضر تمامی مسئولیت ها را به نیروی جدید واگذار و صورتجلسه آنرا با امضاء ریاست تحویل دادم و بمدت 38 روز هم جوابگوی سوال های نیروی جدید بودم و آموزشش دادم.
اکنون صاحب موسسه باز استعفای مرا نپذیرفته و می گوید باید یک نیروی دیگری بیاری و این نیرو کار نمی‌کند ( در صورتیکه نیرو مدام با من در تماس بوده و هیچ کاری روی زمین نمانده است) و نیروی جدید هم گواهی نمیدهد که در این مدت 38 روزه بنده تمام سوالات او را جوابگو بودم و می‌گوید باید 2 ماه دیگر به من آموزش دهید.
چون این موسسه از ابتدا با استعفای بنده موافق نبود، اگر من 2 ماه دیگر هم به نیروی جدید آموزش دهم ممکن است سفته های 10 میلیونی ( بابت حسن انجام کار) را به عنوان خسارت بردارد.
در قرارداد هیچ متنی مبنی بر استعفا وجود ندارد و فقط ساعات کاری و حقوق مشخص شده است. نه چیز دیگری.
پیشنهاد شما بزرگواران چیست؟
به غیر از شکایت چکاری میتوانم انجام دهم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب اظهارنامه سفته های خود را مطاابه کنید