مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به دیوان عدالت

باسلام و عرض ادب

نیروی وزارت ارشاد با 15 سال سابقه و 19 سال سنوات هستم.

سال 92 از طریق آزمون استانداری از قراردادی به پیمانی و در سال 98 از پیمانی به رسمی آزمایشی تبدیل وضعیت شدیم، قانونا باید 3 سال بعد رسمی قطعی میشدم، اما متاسفانه این اتفاق نیافتاد و بعد از 5 سال میگویند باید آزمون جدید شرکت کنید.

متاسفانه با این وضعیت، (رسمی آزمایشی) امکان هیچگونه انتقال، مامور به خدمت، مرخصی بدون حقوق، بازخرید و یا بازنشستگی وجود نداره ..

پیشنهاد بازگشت به شرایط پیمانی رو دادم، میگویند امکان بازگشت وجود ندارد.

1 - آیا شکایت به دیوان عدالت، حلال مشکل هست؟

2 - اگر استیعفا بدیم، حق و حقوق و سنوات شامل حالمون میشه ؟؟

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مدارک و مستندات نیازمند بررسی است و سپس امکان طرح شکایت در دیوان توصیه می‌شود