مشاوره حقوقی رایگان - دستور موقت استرداد طفل

سلام.حکم استرداد طفل به مادر قبل از طلاق صادر شده به شعبه اجرای احکام هم رفته. آیا باید خودم ببرم تحویل بدم واگر بله به کجا و چگونه؟ یا باید همسرم بیاد تحویل بگیره؟ من اصفهان هستم و همسرم اهواز.

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام باید در شعبه اجرای احکام حاضر شده و طفل را تحویل مادر دهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

طبق رای صادره باید در محلی که تعیین شده تحویل دهید . در غیر این صورت بسته به توافق است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنیدباید در شعبه اجرای احکام حاضر شده و طفل را تحویل مادر دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید خودتان تحویل دهید یا اینکه صبر کنید همسرتون با مامور بیاد تحویل بگیره

امين  امينی زارع

جناب آقای امين امينی زارع :

بله
ازاجراي احكام و دادورز مربوط سوال فرماييد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام باید از طریق واحد اجرای احکام موضوع پیگیری شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در شعبه اجرای احکام مربوطه تحویل نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

در دادگاه های خانواده محلی برای ملاقات اطفال در نظر گرفته شده است