مشاوره حقوقی رایگان - تغییر محل خدمت

با سلام اینجانب کارمند رسمی یکی از ادارات دولتی هستم. حدود 4 ماه هست که حکم رسمی برای اینجانب صادر شده
مدیر کل بدون رضایت بنده دستور انتقال بنده رو به یکی از شهرستانها صادر کرده. با توجه به حکم رسمی بودن میتوانم از این دستور سرپیچی کرده ؟ می توانم در صورت پافشاری مدیر کل به دیوان عدالت اداری شکایت کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا این جور تصمیمات بسته به شرایط اداره و نیاز به نیروی انسانی به تشخیص عالی ترین مقام اجرایی دستگاه محل خدمت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر خیر و قابل پیگیری در دیوان نمیباشد

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... امکان طرح شکایت در دیوان عدالت اداری وجود دارد