مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر تادیه

سلام
من از سال 97 ،3 برج حقوق از کارفرما طلبکار هستم،اداره کار حکم به پرداخت وجه حقوق به سال 97 را داده، و تاخیر را حساب نکرده، کارفرما هم با وعده و وعید 5 سال پرداخت را به تعویق انداخته. الان من چطور میتوانم درخواست تاخیر کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از تاریخ صدور هیت تشخیص اداره کار امکان مطالبه خسارت تاخیر تادیه وجود دارد قبلش متاسفانه خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در رای اولیه نداده اید باید دادخواست جداگانه دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

خسارت تاخیر صرفا به طلب های منجز پرداخت مشود نه هر طلبی