مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت تاخیر در پرداخت حقوق کارگر

بعد از گذشت پنج ماه از ایام بلاتکلیفی حکم بازگشت به کار توسط هیات حل اختلاف اداره کار قطعی و لازم الاجرا شده است. حکم پرداخت حقوق و مزایای ایام بلاتکلیفی با مبلغ محاسبه شده و اعلام شده در حکم داده شده است. چطور می توانم مبلغ دیرکرد را نیز از کارفرما دریافت کنم. خودش که قبول نمی کند و اعلام میکند در حکم چنین چیزی داده نشده. در ضمن اعلام می‌کند ما نمی خواهیم تو برگردی سر کار

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای مطالبه خسارت تاخیر به نظر باید جدا دا‌دخواست بدهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست خسارت تاخیر تادیه اقامه نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در همان حکم کلیه خق و حقوق شما لحاظ و قطعی شده