مشاوره حقوقی رایگان - شکایت فسخ معامله بدلیل غبن فاحش

باسلام و احترام
بنده در لنگرود یک واحد اپارتمان مسکونی خریدم البته من تهرانی هستم و در این شهر غریب بودم .
در ابتدا 30 تومن بیعانه دادم، ولی فرداش متوجه شدم احتمالا کمی گران خریدم خاستم فسخ کنم و با کلی تهدید و ... موفق به فسخ نشدم و ناچارا مابقی مبلغ را پرداختم.

حال کمتر از 2 ماه از سند زدن منزل می‌گذرد و متوجه شدم که منزلی که سه چهار ماه پیش 900 میلیون خریدم حدودا 700 می ارزد و کسی از من منزل را نمی‌خرد. هم گران است هم منطقه ی خوبی نیست.

دراین خصوص ، درخواست تامین دلیل از فروشنده دادم و کارشناس از شورای حل اختلاف فرستادن و گران بودن را قبول تایید کرد و قرار است بفرستد برای حل اختلاف.

از طرفی دو ماه به املاک مراجعه کردم و کسی پاسخگوی من نبود ، بلاکم کردن ، حتی ریختن سرم و به خودم و ماشینم خسارت وارد کردند و پلیس شاهد است و از املاک هم شکایت کیفری و درخواست خسارت خودرو کردم و از دادسرا فرستادن کلانتری برای بررسی موضوع و خسارت خودرو.
از طرفی تازه متوجه شدم که فروشنده خودش بنگاهی بوده و کلا سرم کلاه گذاشتن و حتی قبل از خرید خانه مرا به بنگاه های آشنای خودشون از جمله بنگاه فروشنده برده بودن و من بی اطلاع بودم و قیمت را متری 5 میلیون دروغ اعلام کرده بودند و میگفتن زیرقیمته و بخر.

سوال من این است :
با توجه به اینکه در قولنامه اشتباه کردم و بلد نبودم و *جمله ی سلب خیار فسخ را خط نزده بودم*
(و دراین شهر غریب بودم و یک خانم تنها بودم و در حال حاضر کارشناس گران بودن خانه را تایید کرده )

[سوال: آیا شکایت تامین دلیل من، و در ادامه اظهارنامه دادن و دادخواست فسخ معامله بدلیل غبن فاحش ، نتیجه می‌دهد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ]

در قولنامه فقط 30 تومن ضرر زیان فسخ نوشتیم و متن خاص و اضافه ای به ضرر من وجود ندارد. فقط چون اون یک خط سلب خیار فسخ را خط نزده بودم ، میترسم شکایتم نتیجه ندهد ، میتوانید منو راهنمایی کنید بنده واقعا دنبال فسخ معامله بدلیل غبن فاحش هستم و گرفتار و پول لازمم و بدهی های دیگری دارم و گیر کردم. باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک شما جهت برسی موضوع نیازمند توضیحات تکمیلی جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد