مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت حقوق کارگر

سلام. من بازنشسته آموزش و پرورش هستم چندی پیش در یک شرکت مواد غذایی استخدام شدم برای ویزیتور مدارکم رو دادم و حدود 21 روز کار کردم و چون شرایط شرکت مناسب نبود قبل پرداخت حقوق استعفا دادم و مدارکم رو تحویل گرفتم اما بعد گذشت دو ماه حقوق این 21 روز را ندادن و ميگن شما چون یک ماه کار نکردی حقوق بهت تعلق نمیگیره در حالی که برای من در سیستم حسابداری شرکت که در تهران هستش مبلغی به عنوان حقوق به شعبه اصفهان فرستادن ولی پرداخت نکردن میخواستم بدونم میشه شکایت کنم و خواهش میکنم راهنمایی بفرمایین که کجا شکایت کنم ممنونم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق اداره کار میتوانید علیه کارفرما شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق اداره کار پیگیری کنید و از کارفرما شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله
بهتر است از طریق اداره کار پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق اداره کار شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اداره کار پیگیری کنید و از کارفرما شکایت کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی به هیات حل اختلاف کارگری محل خدمت خود سکایت کنید