مشاوره حقوقی رایگان - صورتمجلس دادگاه

با سلام. زوجه یک قطعه زمین مسکونی را بصورت مبایعه ای نامه ای از زوج به عنوان مهریه دریافت کرده است در سال 1400 و 1398 دادخواستی به خواسته الزام به تنظیم سند رسمی ملک بطرفیت زوج به دادگاه ارائه و تقدیم داشته و متعاقبا با صدور احکام و آراء صادره ملک را به تصرف و تملک خویش درآورده است در سال 1401 که زوج و زوجه پرونده ای در شعبه اول دادگاه عمومی حقوقی داشته اند قاضی محترم رسیدگی کننده صورتمجلسی را تنظیم نموده که طبق مندرجات و مفاد آن زوجه بیان داشته است که موقع طلاق نفقه و جهیزیه و مهریه خود را بخشیده است که ایشان ذیل صورتمجلس مذکور را نیر امضاء نموده است
با توجه به اینکه زوجه از بابت مهریه خود همین ملک مسکونی را به صورت مبایعه نامه از زوج دریافت کرده است , آیا زوج می تواند به استناد صورتمجلس تنظیمی مذکور دادخواست ابطال مبایعه نامه و استرداد ملک مسکونی را به دادگاه ارائه و تقدیم نماید ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا خیر مبایعه‌نامه قابل ابطال نیست
ولی باید مفاد صورتمجلس بررسی گردد