مشاوره حقوقی رایگان - تصاحب کامل دیوار مشترک توسط همسایه

با سلام
همسایه مجاور، دیوار مشترک را بصورت کامل خراب و در آن یک ساختمان 4 طبقه که در محله سفت کاری است، بنا نموده است. همچنین با توجه به محل ستونهای ساختمانش به نظر میرسد فونداسیون آن از زیر وارد زمین اختصاصی حیاط من نیز شده است. آیا درست است که ابتدا باید با درخواست کارشناس دادگستری، "تحصیل دلیل" نمود و سپس طرح شکایت در دادگاه کرد یا مراحل دیگری باید طی شود؟ سپاسگزارم.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید ابتدا دادخواست تامین دلیل را مطرح نمایید تا توسط کارشناس رسمی ، موضوع در نظریه کارشناسی ذکر گردد

و سپس باید دادخواست رفع تصرف
عدوانی و قلع و قمع مستحدثات و اعاده وضع به حالت سابق و خسارات را به طرفیت همسایه اقامه نمایید

و میتوانید به شهرداری مراجعه و موضوع را اطلاع و گزارش نمایید