مشاوره حقوقی رایگان - تصرف دیوار مشترک توسط همسایه

اینجانب ... ساکن همدان شهرستان تویسرکان.پرونده قضایی در دادگاه دارم.الان دوسال است که به نتیجه نرسیده ام با وجود داشتن سند و پایان کار ملک.ما یک خانه داریم که همسایه ما خانه خود را فروخت وصاحب فعلی خانه را خراب کرد ودیوار مشترک بین خانه ما وهمسایه را نیز خراب کرد ومغازه ساخت وهم دیوار مشترک را گرفت وهم از حیاط خانه ی ما برای دیوار مغازه استفاده کرد برای اینکه مغازه قناس نشود.حالا با وجود کارشناس های مختلف هنوز به حق خود نرسیده ایم.لطفا رسیدگی کنید.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست مطابق نظر کارشناس دادخواست بدهید و موضوع را پیگیری نمایید