مشاوره حقوقی رایگان - مدیر مالک ساختمان

سلام
معمولا مسئولیت کدام نوع اتفاق و حوادث در یک ملک مسکونی بعهده مالک است و کدام نوع به عهده مدیر ساختمان؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مدیر ساختمان فقط در صورت کوتاهی و قصور مسئولیت مدنی خواهد داشت و

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

انچه در واحد اختصاصی بوجود می اید با مالک ومشاعات با مدیر ساختمان

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال شما مبهم هست هر اتفاقی مربوط به مقصر آن هست فرقی نمیکند مدیر باشد یا مالک

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما کلی است
و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مدیر ساختمان تنها در صورت تعدی و تفریط مقصر است