مشاوره حقوقی رایگان - جعل سند و نارضایتی در تقسیم مال ارث

سلام وقت بخیر. خانواده بنده 3 ساله درگیر تقسیم مال ارث بودند و در این 3 سال درگیری های زیادی درست شد که مانع تقسیم عادلانه شد در نهایت در سال سوم یکی از عموهای بنده که به شدت فرد ظالم و بی شخصیتی است و متاسفانه وکیل و مجری تقسیمات شد برای رو کم کنی و کل کل با بقیه جوری اموال رو تقسیم کرد که به هیچکس سودی نرسید،مثلا به بعضی ها زمین کشاورزی همراه با آب چاه رسید به بعضیا نه،6 نفر از عمه ها و عموهای بنده از حیاط و خانه پدربزرگ سهم ندارن و فقط سه نفر سهم دارند که ازون سه نفر دو نفرشون که عمه و عموی بنده هستند مشکل روانی و پزشکی دارند و زیر سلطه همین فرد هستند، الان اکثریت اعضای خانواده از نوع تقسیم ناراضی هستند اما هیچکس بخاطر ترس،آبرو و....حرفی نمیزنه،تا اینجا مقدمه مشکل بود،مشکل اصلی اینه که در خانه پدربزرگ خونه 80 متری هست که ادعا شده پدربزرگ بنده اون رو به پدرم داده اما بعدش پشیمون شده و پارش کرده و بعضیا به این موضوع باور دارن اما همین عمو به همراه پدر سند و کاغذی رو رو کردن که در اون کاغذ ادعا شده این خونه مال پدر بندس و پدر بنده نیز اون خونه رو مخفیانه به اسم همین عمو کرد و من ویس این معامله رو دارم و این عمو هم وقتی متوجه شد بعضی از برادرخواهراش شک کردند سریع خونه رو باقولنامه دستی که چن نفر شاهد بودن به اسم یکی دیگه از برادراش کرد ( همون برادری که مشکل روانی داره و زیر سلطشه) و حالا با طرح و نقشه میخواد برادرش رو راضی کنه که خونه رو تخریب کنه که کسی برای عید و محرم نیاد توش، میخواستم بدونم امکان جعل سند وجود داره؟ اگه پدربزرگ بنده کپی همون کاغذ رو پاره کرده باشه چی؟آیا بنده به عنوان فرزند یکی از وراث میتونم تحت عنوان جعل سند یا بی عدالتی در تقسیم ارث از این فرد شکایت کنم یا شکایت رو به جریان بندازم که بعدا عده ای ملحق بشن؟آیا شرایطی هست که بنده بتونم شکایت کنم و در این شکایت پیروز بشم؟خیلی قضیه مهمی برای بنده و خانواده هست شرمنده که طولانی شد برای روشن شدن جزئیات طولانی شد مرسی از پاسخ.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر پدر شما زنده باشد شما هیچ حقی نخواهید داشت
و شما نمی توانید شکایت نمایید

ولی پدر شما میتواند دادخواست ابطال تقسیم نامه را به طرفیت تمام وراث اقامه نماید و ...

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است با یک وکیل متخصص در امور مذبور مشورت کنید