مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری شکایت در دادسرا

باسلام
من از یک کسی بابت طلب و کلاهبرداری شکایت کردم با وجود اینکه مبلغ طلبم بالای پانصد میلیون تومن هست پرونده رو فرستادند شورای حل اختلاف من سر موعد رفتم شورا پیش قاضی حرفهام رو گفتم رای نهایی که صادرشده گفتند پرونده رو برگرداندن دادسرا و رای این بود که تلاش شورا برای صلح وسازش به جایی نرسید وپرونده به دادسرا عودت داده شد ولی دیگه خبری نشد حالا من نمیدونم باید چکار کنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید پرونده ابتدا به شورای محترم حل اختلاف ارجاع می‌شود که صلح و سازش به عمل بیاورد و در صورت عدم صلح و سازش پرونده به مرجع صلاحیتدار ارسال میگردد

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

سلام منتظر پیامک ابلاغ بمانید
همچنین میتوانید به دفتر دادسرا مراجعه و پیگیری کنید