مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مغازه مشاع

با سلام. مغازه ای پلاستیک فروشی مربوط به وراث بوده که من سهم همه وارثین به جز یک برادر را خریدم و سند سهم انها منتقل شده. در حال حاضر 8 سهم من و دو سهم برادرم هست (سند تک برگی برای 8سهم از ده سهم دارم ) جواز مغازه نیز بنام من هست . چند سال پیش مغازه را به اون برادرم که دو سهم از ملک را دارد اجاره دادم برای یک سال و دیگر تمدید نشده. سال گذشته هم برای ایشان کارت مباشرت گرفتم . که ماه پیش ان را باطل کردم.
الان حاضر به ترک مغازه نمی باشد. برای الزام ایشان به ترک مغازه چه کاری باید انجام دهم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است با یک وکیل متخصص در امور مذبور مشورت کنید