مشاوره حقوقی رایگان - فروش سه دانگ ملک

سلام و خداقوت
ملکی به صورت سه دانگ سه دانگ با همسرم خریدیم الان من میخام سه دانگ خودم رو انتقال بدم به شخص دیگه آیا حتما باید رضایت و حضور همسرم هم باشه برای این کار یا خیر؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید سهم خود را انتقال دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
مالک سه دانگ برای انتقال سهم خود نیاز به رضایت شریک دیگر را ندارد

و شریک با شرایط خاصی میتواند به حق شفعه استناد نماید و سهم سه دانگ فروخته شده را با پرداخت ثمن آن ، از خریدار جدید مسترد نماید

برای جلوگیری از اعمال حق شفعه توسط شریک ، باید شریک مبایعه‌نامه فروش را امضا نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تصرف حقوقی در مال خود جایز است لیکن تصرف مادی منوط به رضایت سایر شرکا است

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

صرف نقل و انتقال حقوقی خیر ولی برای تصرف مادی مثل سکونت بله