مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن چک ثمن معامله توسط فروشنده خودرو

سلام. من یک چک رو از بابت یه ماشین از یه نفر گرفتم بعد وقت چک رسید جاشو نزاش بعد یه ماه طرف جواب داد گفت چک رو بده من ببرم پول واست بدم از رو اعتماد قبول کردم. الان هم تلفن و جواب نمیده و شماره صیادی چک رو هم نمیدونم و نمیتونم از طرف شکایت کنم. ولی چک رو به نام من ثبت کرده بود و منم تایید کرده بودم برای اینکار چیکار کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید مطالبه ثمن معامله را دادخواست ارائه نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

گواهی ثبت چک بنام شما را از بانک بگیرید بعلاوه مدارکی دیگر که نشاندهنده طلب شما از ایشان باشد،
با آنها از وی شکایت خیانت در امانت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از بانک گواهی بگیرید و به استناد سایر مدارک دادخواست مطالبه مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

وجود اصل چک در دست صادرکننده چک نشان دهنده پرداخت بدهی و عدم مدیونیت هست .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان اقامه دعوا وجود دارد
حتما دادخواست بدهید