مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت از شرکتی به رسمی

سلام. پدر بنده در زمان جنگ از نیروهای جهاد سازندگی بوده و مدت 5سال در مناطق جنگی خدمت کرده الان هم بسیج 31ماه موظفی بهش داده من الان 15سال نیرو شرکتی گمرک هستم حدود یک سال و نیم گذشته مدارک تحویل گمرک دادم بعد تایید شدم از طرف گمرک تهران مصاحبه و گزینش شدم توسط دارایی کشور تایید شدم پست سازمانی هم واسم تایید شد استانداری ایلام هم واسه مصاحبه رفتم الان مدیریت برنامه ریزی ایلام تایید نمیکنه باید چکار کنم لطفاً پاسخ دهید یه راهکار میخوام اگه این موظفی قابل قبول نبود واسه چی این همه مصاحبه وگزینش ازم گرفتن چرا همون اول جوابم نکردن

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون شما تمام شرایط
تبدیل وضعیت استخدامی را دارید
باید علت عدم موافقت بررسی ‌
گردد

امکان اقامه دعوا در دیوان عدالت وجود خواهد داشت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

انچه ملاک است حضور داوطلبانه می باشد نه موظفی

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام باتوجه به سوال امکان تبدیل وضعیت برای شما فراهم است میتوانید از ارگان مربوطه پیگیری کنید درغیراینصورت ازطریق دیوان عدالت دادخواست دهید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دیوان عدالت قابل پیگیری است

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

از ارگان مربوطه ‌‌پیگیری کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

امکان تبدیل وضعیت برای شما میسر است
میتوانید از ارگان مربوطه پیگیری کنید در صورت عدم موافقت

ازطریق دیوان عدالت دادخواست دهید و پیگیری نمایید.