مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام وکلای محترم بنده واسه بیست میلیون نفقه محکوم شدم حالا هیچ اموالی ندارم توان یک جا ندارم بدم فاقد شغل هستم ایا سهام عدالت قابل توقیف هس راهنمایی کنید باتشکر ازشما وکلای محترم

پاسخ ها :

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام دادخواست اعسار دهید مستثنیات دین لحاظ می شود باتوجه به اموال شما

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله . میتوانید دادخواست اعسار مطلق دهید تا مجدد تعدیل در تقسیط شود .و بدون پیش پرداخت باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه بله
می توانید درخواست اعسار نمایید و شاهدینی در این خصوص ارائه نمایید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دادخواست اعسار نمایید
و با گواهی گواهان با اظهار یقین کامل در عدم بضاعت مالی شما
موضوع محکوم به را میتوانید تقسیط نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر سهام عدالت پالت در حال حاضر قابل توقیف نیست.
می توانید دادخواست اعسار بدهید و به صورت اقساطی پرداخت کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

سهام عدالت شما بله اما خانوار میتوانند تقاضای جداسازی سهام عدالت از شما و رفع توقیفی دهند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست اعسار بدهید ولی موجب ایجاد حق برای طلاق از جانب زوجه می شود