مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه ابرا شده بعد از اتمام طلاق توافقی

سلام وقتتان بخیر. من و خانمم در مرحله طلاق توافقی هستیم و خانمم مهریه خود را به صورت ابرا بخشیده و نوشته شده هیچ گونه ادعایی نخواهد داشت و هم چنین نفقه و جهیزیه رو بخشیده و هیچ ادعای نداره و منم طلاجات را بهش بخشیدم ک در دفتر خدمات قضایی ثبت شد بعد از مشاوره45 روزه. و چن روز دیگه جلسه دادگاهمونه.سوالم اینجاس که ایا خانمم، بعد از ثبت طلاق در دفترخانه و اتمام کارمون، دوباره میتونه مهریشو ازم درخواست کنه یا خیر مثلا یک روز یا یک هفته بعد طلاق. و در مورد جهیزیه چطور؟ خیلی ممنون اگر پاسخ دهید چون نگران شدم در بعضی جاها میگن خانم بعد از اتمام طلاق توافقی میتونه مهریشو بگیره.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با شرایطی امکان پذیر است مفاد متن تنظیمی حایز اهمیت است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت ابراء نمی توان مجددا آن را مطالبه کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی مستندات واخذ توضیحات از جوانب مختلف می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در ‌صورت اینکه دین را بری کرده اید قابل مطالبه مجدد نیس

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

متن توافق شده مهم هست اگر ابرا کرده خیر قابل رجوع نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه ابرا شده باشد خیر