مشاوره حقوقی رایگان - تعویض نکردن پلاک توسط خریدار

باسلام خدمت شما. من برج 9پارسال یک ماشین پراید فروختم همون جا یک وکالت محضزری یک ماهه به خریدار دادم الان 10ماه میگذره قولنامه نمایشگاه دارم هنوز تعویض پلاک نکرده هرچی بهش میگم میگه ماشين فروختم میپیچونه نظرشما چیه؟ من چه بکنم مرسی

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دا‌دخواست الزام به فک پلاک و درخواست توقیف فیزیکی خودرو بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست فک پلاک و سپس توقیف فیزیکی خودرو را تقدیم نمایید تا مجبور شود باقی اقدام های قانونی را بعمل آورد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بایستی دادخواست فک و تعویض پلاک تقدیم نمایید