مشاوره حقوقی رایگان - جدا کردن یارانه از بدسرپرست

سلام خانمی خانه دار مادر دوفرزندم چندسالی هست شوهرم پنهانی همسردوم افغانی اختیار کرده و یه بچه هم داره وضع مالی شوهرم خوبه گویا یکسالی هست یارانه قطع شده. به ظاهر زندگی و بچه هام میرسه ولی متاسفانه من خرج و نفقه مطلوبی ندارم بدون طلاقنامه هم میشه یارانه جدا کرد؟

پاسخ ها :

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام از طریق دادگاه نامه دریافت کنید برای فرمانداری

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مدارکی دال بر اختلافات موجود باید ارائه شود از طريق فرمانداری پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از قاضی درخواست معرفی به فرمانداری دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما به سازمان هدفمندی یارانه ها مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر می توانید دادخواست نفقه بدهید نتایج خدا فرزندان را مطالبه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

با سلام و احترام
می توانید از طریق مراجع قضایی اقدام نمائید
جهت جداسازی نامه دریافت کنید برای ارائه به فرمانداری

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به فرمانداری شهرستان مربوطه رجوع کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از دادگاه نامه بگیرید و به فرمانداری ارایه کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق فرمانداری اقدام کنید نفقه را از دادگاه پیگیری نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نمیشه اما دادخواست نفقه یا شکایت ترک انفاق بدهید و مهریه خود را اجرا بگذارید و دادخواست نفقه بچه ها را هم جدا بدهید