مشاوره حقوقی رایگان - سلب مسئولیت مدیر ساختمان برای حوادث ساختمان

بنده مدیر ساختمان هستم. چطوری میتونم سلب مسئولیت کنم در برابر اتفاقات مثلا سقوط آسانسور، دزدی، آتش سوزی و ... ولی همچنان مدیر باشم؟
چون هیچکدوم از ساکنین قبول نمیکنن که مدیر باشن

پاسخ ها :

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام شما مسئول سقوط آسانسور وآتش سوزی نیستید مگردرصورت احراز تقصیر

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قانون تملک آپارتمانها از قولنین آمره است و توافق خلاف آن امکان پذیر نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تخلف و تعدی و تفریط نکنید جای نگرانی نیست برای شما

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید در جلسه ساختمان مطرح شود در غیر این صورت طی اظهار نامه ای اطلاع دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که طبق قانون مقصر باشید مسئولیت با شما است.
شما بابت آتش سوزی و سقوط آسانسور می توانید بیمه کنید تا مشکلی پیش نیاد بقیه موارد مشکل خاصی پیش نمیاد و جای نگرانی نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام در موضوعات کیفری حتماً باید قصور شخصیت‌های شود شما مسئولیتی ندارد اما می توانید در جلسهآـی اظهارنامه آنها اطلاع دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

متاسفانههیچ اقدامی امکان ندارد و اگر سمت مدیریت ساختمان را دارید مسول تمامی موارد هستید مگر اینکه عدم تقصیر شما ثابت گردد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که مرتکب تعدی ، تفریط و تقصیر نشوید از مسئولیت مبرا می باشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

مدیر ساختمان باید قانون تملک اپارتمان و آیین نامه اجرایی ان را کاملا مطالعه کند جواب این سوال هم در آن هست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به عنوان مدیر باید ساختمان را بیمه آتش سوزی کنید در صورت تقصیر مسئولیت دارید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

موظف به بیمه ساختمان در برابر آتش سوزی هستید.همچنین بیمه آسانسور

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام خلاف قانون آمره نمیتوانید توافق کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان ندارد
و مدیر ساختمان ، در برابر کوتاهی و تقصیر خود ، مسئولیت خواهد داشت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هیچگونه سلب مسولیتی وجود ندارد مگر انکه شما قبلا مسایل را با ساکنین مطرح و برای ان هزینه ایی انجام نداده باشند