مشاوره حقوقی رایگان - تحصیل و استخدام دولتی پس از استعفا از نیروی انتظامی

سلام خسته نباشید
من برای گزینش نیروی انتظامی رفتم و تمام مراحل را انجام دادم ولی وقتی زمانی که میخواستم قرارداد ببندم به دلیل محل خدمت استعفا دادم
الان من میخوام برای دانشگاه فرهنگیان درس بخونم، آیا استعفای من باعث میشه من را در دانشگاه و کار دولتی استخدام نکنن؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام وقتی قرارداد نسبتید استعفا معنا ندارد به نظر مشکلی نباشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از ارگان‌ مربوطه پیگیری کنید

لیلا برزگر

سرکار خانم لیلا برزگر :

سلام هیچ ارتباطی به ندارند وشما میتوانید مشغول به تحصیل در دانشگاه مربوطه شوید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
احتمالا خیر
از ارگان مربوطه پیگیری نمائید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام از ارگان مربوطه پیگیری کنید