مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام و وقت بخیر. من با همسرم ب مشکل خوردیم همسرم اعتیاد ب ترامادول داره و البته یه چیز دیگه هم مصرف داره و من نمیدونم و تو سایت شرط‌ بندی هم هست و تا ب الان چندین بار احضاریه دادگستری و حکم جلب برای ایشون اومده و با من صادق نیستن و حالا من میخوام از این آقا جدا بشم و مهریه ام رو اجرا گذاشتم و میخوام درخواست طلاق بدم ک این آقا گفتن ک مهریه رو میدن و طلاق نمیدن و میرن ازدواج میکنن خواستم بدونم وقتی منو طلاق نداده میتونه ازدواج مجدد کنه و تا کی میتونه منو طلاق نده من چیکار کنم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت صدور حکم ازدواج مجدد از دادگاه بله متاسفانه می توانند ازدواج مجدد داشته باشند
برای کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید تا بهتر راهنمایی تان کنم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب خیر به این صورت نیست قانون زوج نیز حمایت می کند به نظر شرایط شما شامل عسر و حرج می شود و می توانید تقاضای طلاق داشته باشید اگر ایشان بدون رضایت شما ازدواج مجدد نماید قانون برای شما طلاق را  در نظر میگیرد در صورت داشتن سوالات بیشتر میتوانید تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در پرداخت مهریه و حقوق مالی شما مخالفتی ندارند . در یک درگیری صوری از خانه بیرون بروید. و او مجبور به طرح دعوای الزام به تمکین است و اگر در دادگاه اعلام کنید که حاضر به تمکین در صورت فراهم کردن مسکن متعارف هستید، دعوای وی رد میشود و امکان ازدواج مجدد منتفی است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر ابتدا باید الزام به تمکین شما را بگیرند نشوز شما در اجرای احکام ثابت شود تا از طریق دادگاه بتوانند برای ازدواج مجدد اقدام کنند که باز هم نیاز به احراز شرایطی دارد تا قاضی مجوز دهد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
شما باید ابتدا درخواست اجرای مهریه را در اجرای ثبت مطرح نمایید
و بعد دادخواست طلاق را اقامه نمایید