مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حق طلاق و تمام حق حقوق و گرفتن خودرو از طریق بیمه نامه

سلام وقت بخیر. من نفقه رو اجرا گذاشتم با این ماه میشه حدودا یکسال ک شوهرم ولم کرده طی مدت20ماه ازدواج؟آقا درخواست طلاق دادن جلسه اول نیومد جلسه دوم اول آبان هست اگه نیاد پرونده بسته میشه و من باید اقدام کنم چون خیانت کرده و سیگاری مصرف میکنه همون بنگ ماری جوانا و گل مشروب چجوری میتونم اگه نیاد خودم رو مطلقه کنم ک اذیتم نکنه چون مطمئنم قصدش اینه همچیو ببخشم تا طلاقم بده یا اذیتم کنه خودم بگم نمیخام طلاق؟ نفقه تو هفته جدید جوابش میاد باید ببرم اجراییات محاسبه کنند و از حقوقش کم میشه کارمند رسمی آتش نشانی هست ده تومنی حقوق خالصش هست. ماشین هم بنام خودش نیست فقط بیمه نامه بنامش هست چجوری توقیفش کنم و خودم حق طلاق بگیرم قبل اجرا گذاشتن نفقه یا عسر و حرج بگم هستم و منو نمیخاد توروخدا راهنماییم کنید یه قرونم بهم نداد پول اجاره هم مونده

پاسخ ها :

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام توصیه می شود با وکیل حضورا مشورت کنید
ولی برای طلاق به درخواست زن باید عسر و حرج در دادگاه ثابت شود ،داشتن اعتیاد موثر که به تشخیص دادگاه به اساس زندگی خانوادگی خلل وارد کند از جمله موارد عسر و حرج است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما در جلسه اعلام کنید تمایلی به طلاق ندارید و میخواهید تمکین کنید تا مستحق نفقه شوید بابت طلاق باید خودتان با اثبات عسر و حرج دادخواست طلاق دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای اقامه دادخواست طلاق توسط زوجه ، زوجه باید دلیل داشته باشد و زوحه میتواند به شروط مقرر در عقد نامه یا عسر و حرج استناد نماید و

و شما میتوانید در اجرای ثبت درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید تا استعلام سه گانه گرفته بشود و اگر زوج مالی نداشته باشد زوجه باید با انصراف از اجرای ثبت ، در دادگاه دادخواست مطالبه مهریه را اقامه نماید و