مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه ارش

با سلام و خسته نباشید. نظریه پزشکی قانونی نوشته ارش شکستگی استخوانچه مچ پای چپ و کوبوعید مجموعا به میزان 5درصد دیه کامله. ارش شکستگی استخوان کف پایی اول پای چپ به میزان 2درصد دیه کامله تعیین میگردد. ممنون میشم مبلغشو بهم بگید. باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از اجرای احکام کیفری درخواست محاسبه کنید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

ارش نوعی دیه است که مبلغ آن در شرع مشخص نشده است .
نحوه محاسبه ارش به این ترتیب است که قاضی با در نظر گرفتن میزان آسیب وارد شده به شخص
شدت جنایت ، مبلغ دیه کامل و نظر کارشناس ، مبلغ ارش را تعیین می کند .
برای پرداخت ارش مهلتی وجود ندارد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان ارش با پزشکی قانونی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
محاسبه میزان آن با اجرای احکام دادگاه است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر یک درصد دیه کامل مبلغ شش میلیون تومان می باشد