مشاوره حقوقی رایگان - ارث بردن بعد از تغییر شهروندی

سلام وقت بخیر
من دختر هستم و مجرد که شهروندی کشور خارجه رو گرفتم اگر پدر که در ایران هست فوت کند آیا ارث به من تعلق میگیرد؟
سوال بعدی من مادرم بازنشسته ایران هست و اگر مادرم فقط اقامت کشور خارجه رو بگیرد آیا حقوق مادر همچنان ادامه دارد؟ و بعد از فوت، حقوق بازنشستگی به من تعلق میگیرد باتوجه به اینکه من شهروند کشور دیگری هستم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله شما مطابق قاعده ارث، ارث می‌برید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ارث به شما تعلق خواهد گرفت
بله مستمری به مادر پرداخت خواهد شد