مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی شخص

سلام. همسایه ما دختری داشت که الان تقریبا نزدیک دو سال هست که هیچ خبری ازش نیست چند ماه اول هیچ حرفی نزدن که پول اب و گاز رو کمتر براشون حساب کنیم وقتی از مادرش سوال کردیم گفت ازدواج کرده و رفته تو این مدت یک بار هم به منزل پدریش سر نزده یه ماشین داشت که از اون روز تو پارکینگه خیلی رفتارشون مشکوکه میخام پیگیری کنم ببینم زنده است، چطور و از کجا باید پیگیری کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام و درود
دخالت در امور شخصی و خانوادگی دیگران جایز نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر به شما ارتباطی ندارد و شما نمی توانید پیگیری کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام هیچ ارتباطی به شما ندارد در صورت مشکوک بودن میتوانید به پلیس اطلاع دهید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام چنانچه ادله و مدارکی دارید به دادستان شهرسستان مراجعه نمایید