مشاوره حقوقی رایگان - حکم استخدامی

با سلام بنده آزمون استخدامی کشوری نیروگاه شرکت کردم و پذیرفته شدم و به دلایلی از پذیرش ما که تعداد نه نفر بودیم سر باز زدند که گفتند ما نیروهای سابقه دار رسمی کنیم و جا برای شما نداریم و الان با پیگیری از تهران و مراجعه متعدد می گویند به شما پست با نام یا همان ستاره دار می دهیم آیا ما قبول کنیم ما هیچ اطلاعی از این پست نداریم. در این سازمان چه مشکلاتی برایمان به وجود می آید یا اینکه در آینده میخواهم انتقالی بگیرم به شرکت توزیع برق آیا آنجا هم با همین پست هستم و مشکلات آن چیست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.