مشاوره حقوقی رایگان - حقوق بازنشستگی

سلام خسته نباشید پدر من 6 مرداد ماه فوت شدن و ما اقدام کردیم برای انتقال حقوق بازنشستگی به نام مادرم ولی در تاریخ 31 مرداد حقوق به حساب پدرم واریز شد درحالی که واریز به حساب فرد فوت شده نباید صورت می گرفت وقتی به دفتر بیمه مراجعه کردیم گفتن باید صبر کنید تا انحصار ورثه صورت بگیرد دیگه واریز شده می خواستم بدونم از نظر حقوقی نمی توانیم اقدامی کنیم که پول به حساب مادرم منتقل بشه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این ماه باید به حساب مادر واریز شود اگر نشد از تامین اجتماعی به بازرسی انها شکایت کنید ضمنا برای برداشت از حساب پدر باید گواهی انحصار ورثه تهیه کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از تامین اجتماعی به بازرسی انها شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حقوق باید به حساب مادر واریز
گردد
و شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید تا تمام ورثه مشخص گردند و سپس به صندوق بازنشستگی تامین اجتماعی مراجعه نمایید