مشاوره حقوقی رایگان - در مورد برقراري مستمري و جمع اوري سوابق فوت شده

باسلام خدمت شما ، من پدرم چند سالي هست كه فوت شده اند . و ايشون در سالهاي قبل از فوتشان چندسال، هم در ارتش و هم در سپاه اشتغال داشتند ، ميخواستم بدونم كه مادرم جهت جمع آوري سوابق بيمه اي پدرم و دريافت مستمري بابت اون چند سال بيمه پدرم بايد چه كار كنند ؟ لطفا راهنمايي ميفرماييد كه به كجا مراجعه كنند

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

باید به سازمان های مربوطه مراجعه کنن یعنی هم سپاه و هم ارتش اول به روابط عمومی هر نهاد مراجعه کنین