مشاوره حقوقی رایگان - دیه

بنده حدود6سال پیش درگیری داشتم که موجب ضرب و جرح طرف مقابل شده ودرحال حاضر دیه صادر شده و قاضی محترم خودرو بنده را که هزینه امرار معاش زندگیم را تامین میکردم توقیف کرده و پرونده به اجرای احکام صادر شده. چه راهی وجود داردکه مبلغ دیه را تقسیط کنیم و خودرو خود را از دست ندهم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خودرو جز مستثنیات دین نیست مگر اینکه تاکسی باشد یا تنها وسیله امرار معاش باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در ظرف یک ماه از ابلاغ اجرائیه دادخواست اعسار را اقامه نمایید

و باید دو نفر شاهد معرفی نمایید
و باید شهود از تمام جزئیات مالی زندگی شما اطلاع داشته

زیرا قاضی تمام جزئیات مالی را از شاهد خواهد پرسید