مشاوره حقوقی رایگان - خودروی مستثنیات دین

باسلام من یه پژوپارس دارم که حدود10ساله باهاش توی اژانس کارمیکنم وتنهاراه امرارومعاش من بود،خرج زن و3تابچموبااین ماشین میدادم،حالاهمسرم ازطریق ثبت ماشیننوبرامهریه توقیف کرده،ومن هیچ منبع درامدی ندارم،بچه هارم گذاشته ورفته،من باارائه مدارک ومستندات ثابت کردم توی اژانس کارمیکردم ایامیتونم حکم وبگیرم وماشینم جزو مستثنیات دین میشود؟باکمال تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ این امر امکان‌پذیر است و شما می‌توانید خودروی خود را رفع توقیف بفرمائید.

سمیرا شهنه پور

سرکار خانم سمیرا شهنه پور :

با سلام
بله قطعا خودروی شما جزو مستثنیات دین هست و باید نامه ی رفع توقیف بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌توانید اگر درآمد دیگری ندارید حقوقی دریافت نمی‌کنید از جای دیگر بله

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم تقاضای رفع توقیف کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بله شما می توانید برای خودرو رفع توقیف بگیرید و اثبات کنید جز مستثنیات دین است.