مشاوره حقوقی رایگان - نقص عضو

با سلام
اینجانب سال 1397 دچار حادثه حین کار شدم
و استخوان بازو خرد شد و عضلات دو سر و سه سر بازو قطع کامل شدند و عصب های مربوطه به شدت آسیب دیدند تارجایی که 6 ماه انگشتانم حرکت نمیکردند
و بعد از عمل جراحی و پیچ و پلاک استخوان و مراجعه برای استعلاجی 3 ماه و نیم استعلاجی تعلق گرفت
و مجدد سر کار حاضر شدم و بعد از حدود 6 ماه کار فرما بیمه مسئولیت داشت و با توجه به درصد قصور دیه پرداخت شد
ولی کاملا مشخص هست که عضلات و شکل بازو شکل طبیعیه خودش از دست داده و دفرمه شده
ولی برای از کار افتادگی اقدام کردم گفتند شما دامنه حرکتی نرمال هست و شمال شما نمیشه
سوال 1
با توجه به اینکه میل گاردانی که به من آسیب زد هیچ حفاظی نداشت درصد قصور را 65 35 زدند به ضرر شرکت آیا درسته؟! یا باید 100 درصد مقصر باشه!
سوال 2
الان بعد از گذشت 4 سال اخراج شدم و با توحه به آسیب دیدگی و نقص عضوی که دارم هیچ شرکتی من را نمیپذیرد چطور میتونم احقاق حق کنم؟
سوال 3
بین از کار افتادگی و نقص عضو تفاوت هست؟و باید چطوری مطالبه کنم؟
سوال 4
با توجه به اینکه دیه پرداخت شده میتونم شکایت کنم و نسبت به درصد قصور و درصد دیه شکایت داشته یاشم درصد دیه را برای من 14 درصد زدند!
چرا که من از یه پزشک قانونی دیگه نامه دارم و درصد دیه را 20 درصد اعلام کردند
پیشاپیش از پاسخگویی شما سپاسگزارم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام میزان تقصیر توسط کارشناس رسمی با توجه به تمام جوانب
حادثه مشخص خواهد شد
اگر دیه پرداخت شده باشد دیگر نمی توانید به نظریه کارشناسی اعتراض نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،در زمان مقرر خودش به نظر اعلامی پزشکی قانونی باید اعتراض میکردید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد