مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

سلام من حدود 5سال پیش برای روشن شدن موضوعی به آگاهی احضار شدم وبازجویی دادم وربط اساسی به موضوع نداشتم الان میخوام با یه نظامی ازدواج کنم میخواستم بپرسم اون برگه بازجویی سو پیشینه محسوب میشه یا اینکه نشون میده من پرونده دارم و اگر کد ملی من روبه سیستم بزنن اون برگ بازجویی بالا میاد لطفا جواب بدین دارم میمیرم ?

پاسخ ها :

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام واحترام،کاربرگرامی،سوء. پیشینه صرفا در جرایم خاصی موضوعیت دارد ومشمول این مسئله نمی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر سابقه محسوب نمی شود و در هیچ جایی ثبت نمیشه و در صورت استعلام مشخص نمی شود و تا زمانی که خود شما چیزی نگی کسی متوجه موضوع نمی شود.
توجه داشته باشید حتی اگر متوجه موضوع شوند برای ازدواج شما مشکلی پیش نمیاد و جای نگرانی نیست.
بهتر است شما چیزی نگویید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر موارد سوپیشینه در ماده 25 قانون مجازات اسلامی هست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خیر جای نگرانی نیست برای شما فاقد هرگونه سوپیشینه هستید اگر رای قطعی صادر نشده است

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير سوپيشينه نيست و ازدواج نماييد
به خواستگار شما هم اطللع داده نخواهد شد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بابت این موضوع سوپیشینه منظور نمی شود ...

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخیر
سوءپیشینه محسوب نمی شود ، نگران نباشید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با سلام مشکلی نیست در رابطه با موضوع شما