مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شورای اسلامی روستا

با عرض سلام . ورثه ای طی دست نویسی خود را مالک ملک مشاعی وراثی جازده و ملک را به فرزندش انتقال داده است و شورای اسلامی محل نیز برگه را مهر زده است . خاطی به جرم انتقال ملک مشاعی با همان برگه مهر شده محکوم گردیده است . سوال این است که مستند به کدام ماده قانونی می توان بر علیه شورای اسلامی شکایت کیفری کرد که موجب دعوای خانوادگی شده است.با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید دید دخالت شورا به چه شکل است که بتوان گفت کیفری شکایت نمایید یا حقوقی یا اعلام تخلف نمایید