مشاوره حقوقی رایگان - نازنین زهرا

هزینه ی تغییر اسم نازنین زهرا به آرتا چقدر است؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هزینه زیادی نمی‌برد.

اما
ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق ثبت احوال پیگیری کنید
در صورتی که نتیجه ای نداشت می توانید دادخواست بدهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
جهت محاسبه هزینه به اداره ثبت احوال مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به شما جدا از هزینه می بایست ابتدا سوال محیط آیا این امکان برای شما وجود دارد یا خیر هزینه آن متفاوت است برای خودتان بخواهید انجام بده یا سلیقه وکیل جهت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید