مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام کوچک مذهبی

سلام من اسمم تو شناسنامه معصومه است ولی از بدو تولد من رو ملیکا صدا می‌کنند و حتی من تو هفت سالگی متوجه شدم اسمم معصومه است که از نظر روحی شدیدا آسیب دیدم طوری که از مدرسه رفتن حتی بدم میومد و این مسئله. تمام دوران تحصیل رو تمام مقاطع باعث افسردگی و دوری از بقیه شد تو تمام زندگیم از خیلی فرصت ها به خاطر دواسمه بودن مجبور شدم کناره گیری کنم خلاصه تمام زندگی من به خاطر یک تصمیم اشتباه خانواده با آسیب های روحی روانی زیادی گذشت طوری که من وقتی ازدواج کردم با هزار التماس از محضر دار خواستیم چون خانواده همسرم نمی‌دونستند اسمم معصومه است با اسم ملیکا عقد خونده بشود و هنوز ترس دارم از این که این ها یک روز بفهمند و دوباره شرمساری برای من بمونه ....زندگی با دو اسم یعنی نداشتن هویت و یک زندگی دوگانه که هیچ‌گناه و تقصیری توش خود طرف ندارد حالا واقعا نیاز دارم برای همیشه از این وضعیت نجات پیدا کنم میخواستم بدونم هزینه تغییر نام چقدر هست با شرایطی که من دارم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق ثبت احوال موضوع را پیگیری کنید
اگر موافقت نشد می توانید دادخواست بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا در اداره ثبت درخواست بدهید و در صورت رد درخواست ، شما باید در دادگاه دادخواست حقوقی اقامه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات ارائه شده مستلزم دفاع جامع ومانع و یا طرح وتقدیم دادخواست /شکایت مناسب حقوقی در مراجع قضایی می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید برای تغییر نام ابتدای ثبت احوال اقدام نمایید در صورت عدم موافقت از طریق دادگاه محترم اقدام کنید

یک بار می‌توانید این اقدام را انجام دهید و بهترین اقدامات را که به شما کمک می‌کند انجام دهید

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

با دروود
ابتدائا مراجعه به اداره ثبت احوال محل تنظیم سند
مرحله بعد تنطیم دادخواست تغییر نام
مدارک پیوست گردد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
...

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اسم معصومه نامی مذهبی وامکان تغییر ان سخت است از طریق دادگاه باید انجام شود ودلایلی شماباید محکمه پسند باشد .