مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک اوقافی

وضعیت خرید ملک اوقافی چجوری هست یعنی برای خرید چه کارهایی نیاز است که انجام شود؟ با سپاس

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام بهتر از قبل از خرید به اداره اوقاف مراجعه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خرید وفروش این املاک مانند املاک شخصی است، با این تفاوت که کلیه مراحل آن باید با تأیید اداره اوقاف انجام شود. نکته دیگر اینکه هنگام خریدوفروش ملک وقفی، فقط اعیان ملک را می‌خرید و مالکیت عرصه ملک، با متولی آن است. خریدار برای عرصه به‌صورت سالیانه مبلغی را به‌عنوان اجاره به متولی پرداخت می‌کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ملک وقفی تحت شرایطی قابل خریدو فروش است، این که به فروش می‌رسد منافع است