مشاوره حقوقی رایگان - سرقت از پارکینگ‌ موتور

دیشب موتور مارو از پارکینگ بردن ولی فیلم دزدها کاملا معلومه شکایت کردیم فقط خواستم بپرسم بینم وقتی چهره باشه در روند دستگیری چقد تاثیر داره واینکه بینم باید چکار کنیم که سریع تر با چهره اطلاعاتش رو به دست بیاریم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام داشتن چهره سارقین از دو جهت می تواند کمک کند مورد اول اینکه در صورت دستگیری سارقین دیگر می‌توانید آن را شناسایی کنید مورد دوم که سابقه دار باشند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قابلیت اثبات دارد در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق مراجع قضایی و انتظامی اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سابقه دار باشند زودتر شناسایی می شوند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زمان مشخصی را نمی‌توان را نمی‌توان تعیین کرد حضوری پيگير ماجرا شوید