مشاوره حقوقی رایگان - سرقت موتور سیکلت از پارکینگ

با سلام
موتور سیکلت مرا 4ماه پیش سرقت کردن از داخل پارکینگ منزل
و تا حالا هیچ پیگیری از سمت کلانتری و قسمت تجسس و تحقیق از طرف کلانتری مربوطه که اقدام به طرح شکایت و روال اداری و ثبت شکایت که کردم انجام نشده و هر روز برای استعلام به کلانتری میرم و هر روز بدبختانه شخص دیگری هم آنجا و بوده و موتور سیکلت وی دزدیده شده
و در آن محدوده میانگین هر روز یک سرقت موتور سیکلت ثبت شده . خواستم بدونم راهی هست از کم کاری و پشت گوش اندازی واحد مربوطه کلانتری دایره سرقت شکایت کنم یا راه بهتر دیگری هست؟
ممنون میشوم از راهنمایی شما
باور کنید 4 ماه بیکار شدم و درآمدی ندارم
وضع مالی بدی دارم و هرچه داشتم این چند وقت خرج شده

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با داشتن مدارک شکایت خود به دادستان شهرستان محل وقوع جرم .که به نظر میرسد محل سکونت است ، مراجعه کنید و با ارایه لایحه مبنی بر عسر و حرج و استصال تقاضای رسیدگی سریع تر نمایید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 09113963026