مشاوره حقوقی رایگان - دستور فروش ملک مشاعی

با سلام و احترام
در صورت فروش ملک مشاعی واحد آپارتمان پول سهم 3 دانگ بنده بابت مهریه توقیف می شود یا در اختیار بنده قرار می گیرد جهت تهیه مسکن؟

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. لطفا بیشتر توضیح دهید.شما زوج هستید یا زوجه?

پرسشگر :

بنده زوج هستم

سیدبکتاش حجتی

جناب آقای سیدبکتاش حجتی :

با درود خدمت شما هموطن گرامی
منظورت مستثنیّاته؟؟اگر در محل مذکور زندگی می کردین، خیر نمیتونه توقیف کنه ولی اگر به کسی واگذار کردی مثلاً اجاره داده بودی، چرا می تونه و جز مستثنیات محسوب نمیشه.
موفّق باشید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیازمند اطلاعات بیشتری است به همین مقدار محتملا توقیف خواهدشد