مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از برادر

سلام. من 14 سال سن دارم برادرم من را مورد ازار و اذیت قرار میدهد من را میزند و پدرم بخاطر ابرویش بهش چیزی نمیگویید لطفا من را راهنمایی کنید که چطوری ازش شکایت کنم حتی ازش مدرک دارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.
یا با 110 تماس بگیرید و صورتجلسه کنید سپس با عنوان ضرب و شتم عمدی و توهین و فحاشی شکایت کنید.

یک وکیل :

با مصالحه قضیه را حل کنید سعی کنید در خانه نمانید و به کتابخانه یا.... بروید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید بابت ضرب و شتم از او شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

به اورژانس اجتماعی با شماره 123 تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس به بهزیستی رجوع کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید و ب کمکتان بیایند 123

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام نیاز به بررسی دقیق وجود دارد سوالتان کلی است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید
از باب ضرب وجرح می توانید شکایت نمایید با 110 تماس بگیرید