مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل ایام زوجیت

سلام خدمت وکلای محترم بنده ناشزه شده ام وبه همسرم تجویز ازدواج مجدد داده اند ومن هنوز طلاق نگرفته ام وهمسرم من وفرزندم رامورد ضرب وشتم قرار داده و5 سال است جدازندگی میکنیم ایامن میتوانم اجرت المثل ایام زندگی مشترک رابخواهم ویا باید درزمان طلاق بخواهم وایا مدارک دیه ضرب وشتمم درقاضی تاثیری دارد باتشکرازوکلای محترم خسته نباشید

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می تواند موثر باشد در حالت کلی رای نهایی بستگی به صلاحدید مقام قضایی دارد
می توانید اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است در زمان طلاق اجرت المثل را مطالبه کنید.
هر چند که در حال حاضر نیز قابل مطالبه است و دادگاه ها تحت شرایطی رای می دهند.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید اجرت المثل را مطالبه کنید.ضرب و شتم ربطی به اجرت المثل ندارد باید در دادسرا شکایت و اثبات کنید و بر اساس آن عسر و حرج خود را برای طلاق اثبات کنید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

هر زمانی که بخواهید می توانید اجرت المثل ایام زندگی مشترک را مطالبه کنید اما این 5 سالی که جدا بوده اید به شما تعلق نمی گیرید