مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری موتورسیکلت بدون هیچ گونه شماره شناسایی

با سلام
خدمت عزیزان
از شخصی ناشناس بابت یک معامله که منجر به فسخ گردید همان اول کار مبلغ دو ملیون تومان طلبکار بودم و به این دلیل که وی را نمیشناختم و هیچگونه ادرسی و کارت شناسایی معتبری بهمراه نداشت ناچارا موتور سیکلت مدل پایینی که سوار بود را بعنوان گرو امانت به بنده سپرد تا برای تصفیه مشکلی پیش نیاید
موتورسیکلت بهمراه کارت و پلاک نصب شده و سندکمپانی را تحویل داد به بنده
موتور را داخل حیاطی که دور دیوار بود بردم و با راکب موتور تا مسیری رفتم که به او گفتم دارم به شهرستان میروم
بعد از چند روز کلانتری با من تماس گرفت که موتور سیکلت سرقتی رو از سر زمین بردیم که نه پلاک داشته و نه شماره تنه و نه شماره موتور
حال من ماندم و دادیاری یک موتور سیکلت بدون هیچ شماره شناسایی و یک شاکی و کارت موتور و برگه سند کمپانی
و یک شماره از راکب موتور که به نام خودش نیست و خاموشه

ممنون میشم راهنماییم کنید برام ابلاغ اومده اتهام به یک فقره سرقت مستوجب تعزیر 3 روزم وقت دارم
با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است