مشاوره حقوقی رایگان - عدم رعایت قوانین مجتمع توسط ساکنین

سلام وقت بخیر
اگر یکی از ساکنین قوانین داخلی مجتمع (از رعایت نظافت مشاعات و حق سایر همسایگان از مشاعات و ایجاد سروصدا گرفته تا نپرداختن شارژ ماهانه به دلایل غیر منطقی و...) رعایت نکند .مدیر ساختمان تاچه حد اختیار دارد تا بتواند بدون طرح دعوا وگرفتن حکم خاصی با توجه به وقت گیر و زمانبر بودن برای حل این مشکلات اقدام نماید؟
آیا راهکارهایی هست که این موضوعات سریعتر حل وفصل شود؟
ممنونم

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اول اظهارنامه برای بدهی باید به ایشان ارسال کنند واگر منتج به نتیجه نشد از طریق اجرای ثبت برای وصول بدهی ایشان اقدام کنند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مدیر ساختمان می تواند اظهار نامه ای در این خصوص برای ایشان ارسال نماید